Over ons

In 2016 is violist en viooldocent Annoesjka Cabo gestart met het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug. 

Het idee was: muziek maken op mooie locaties door amateur- en beroepsmusici voor een zo breed mogelijk publiek. De Open Monumentendagen boden deze mogelijkheid en inmiddels organiseren we al voor de achtste keer het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug! 

Vele concerten op tal van prachtige locaties met een diversiteit aan deelnemers, in leeftijd, samenstelling van de ensembles en muziekstijl.
We hopen dat er nog vele edities zullen volgen!

Onze doelstelling

De doelen van het muziekfestival zijn en blijven:

Samenwerking Open Monumenten Dagen

Het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug vindt traditioneel plaats tijdens de Open Monumentendagen tijdens het tweede weekend in september. Dit jaar op 9 en 10 september. 

In de dorpen van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Amerongen, Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn en Maarsbergen, bieden tientallen monumenten een podium aan deelnemende musici en ensembles. Zo bieden we ons publiek de unieke gelegenheid om naar een concert in een monument te gaan. 

Maarten Maartenshuis, Doorn

Wil je ons steunen?

Wil je ons steunen met een gift? Dat stellen wij enorm op prijs! Je kunt je gift overmaken via deze link: klik hier. Heel hartelijk bedankt! Alle donaties die wij ontvangen worden volledig besteed aan de organisatie van het Muziekfestival.