Toegangskaarten / verkoop 2021

Op deze pagina kunt u toegangskaarten bestellen en betalen voor:

N.B. Bij het gebruik van een smart phone zijn er soms problemen met het bestellen van meer dan 1 toegangskaart.  Gebruik zo mogelijk een windows PC. Lukt het helemaal niet stuur ons dan een email.  (EvertBeerens@muziekfestival-uh.nl)

  • Concert in Grote Kerk Driebergen op zaterdag 11 september 2021 om 19.30 uur
  • Concert in Buitenplaats Sparrendaal op zondag 12 september 2021 om 11.00 uur

In de Grote Kerk en in Buitenplaats Sparrendaal  zullen vanwege de coronabeperkingen minder plaatsen beschikbaar zijn dan gewoonlijk. Daarom stellen wij bezoekers in de gelegenheid om in voorverkoop toegangskaarten te bestellen. 
Hieronder kunt u voor personen die deel uitmaken van uw huishouding toegangskaarten bestellen en betalen voor de bovengenoemde concerten.

De bestelde kaarten zullen een half uur voor aanvang van het concert voor u gereed liggen bij de ingang van kerk.  In het geval dat de uitvoering vanwege coronamaatregelen of anderszins geen doorgang kan vinden, zullen de betalingen voor toegangskaarten worden teruggestort.

Wilt u beide concerten bezoeken? 
Reserveer en betaal dan ook voor beiden. Toekenning van toegangsbewijzen bij dubbele reservering is afhankelijk van de beschikbaarheid van voldoende zitplaatsen na sluiting van de reserveringstermijn (5 september 2021, 24.00u) .  Om zoveel mogelijk bezoekers de gelegenheid te bieden om een concert te bezoeken zullen dubbele reserveringen pas toegekend worden als er na 5 september  nog onverkochte plaatsen zijn. Uiteraard zullen teveel betaalde gelden worden geretourneerd.

Als uw betaling bij ons is geregistreerd ontvangt u binnen enkele dagen per email een bevestiging met verdere gegevens.
!Let op! Vergeet dus niet uw emailadres hieronder in te vullen.
Indien iemand in uw gezelschap een beperking heeft wat betreft traplopen, geef dat dan ook aan in het formulier.

Voor wie geen gebruik kan of wil maken van iDeal-betaalsysteem: u kunt een email sturen naar de penningmeester van Stichting Muziekfestival-UH. Geeft de hieronder gevraagde gegevens door en u ontvangt een bericht over hoe te handelen. Emailadres: janmulder@muziekfestival-uh.nl   

N.B. Bij het gebruik van een smart phone zijn er soms problemen met het bestellen van meer dan 1 toegangskaart.  Gebruik zo mogelijk een windows PC. Lukt het helemaal niet stuur ons dan een email.  (EvertBeerens@muziekfestival-uh.nl)

Totaal € -