Buitenplaats Broekbergen

10 september 2022

Tijdstip

Uitvoerende(n)

Programma

13.30 – 14.00 uur

Jeugdsymfonieorkest ‘OpStreek’

o.l.v. Glenn van Hoof

O.a.

Beethoven, Ouverture Egmont

Sibelius, Finlandia

Harry Potter

14.30 – 15.30 uur

Laura Lotti

Kinderconcert met harp

  • Introductie van de harp (snaarinstrument). 
  • Filmmuziek van de film Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain
    (Yann Tiersen Comptine d’un autre été)
  • Balletmuziek van Tsjaikovsky uit de Notenkraker.
  • Via dansbare muziek gaan we bewegingen van dieren nadoen 
  • Up Side Down (dance) van I. Frimout-Hei 
  • Keltische dansliederen

16.00 – 16.30 uur

Flierefluit ensemble

o.l.v. Saskia Verhoek

Luna’s magic flute, over het meisje Luna dat een bijzondere fluit heeft

Jeugdsymfonieorkest OpStreek

OpStreek is een orkest voor jeugd vanaf 8 jaar in de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug e.o.

Het orkest bestaat nu ruim 30 jaar en telt ongeveer 20 leden die wekelijks samen muziek maken en jaarlijks een aantal concerten geven. Opstreek biedt de mogelijkheid om te leren samenspelen in een orkest, ervaring op te doen in het spelen voor publiek en vooral om plezier te houden in het muziek maken. We spelen klassieke muziek, maar ook filmmuziek en popmuziek.

 

Kinderconcert Laura Lotti, voor peuters en kleuters

Laura Lotti is een harpiste, muziekdocent en componist. Haar repertoire is een beleving van rustige muziek tot experimentele harp klanken. Hoorbare invloeden uit de Ambient Muziek, Moderne Klassieke muziek, Minimal muziek en Electronische muziek. De veelzijdige kant van de harp is voor Laura Lotti het uitgangspunt voor haar composities.
Ze publiceerde het album Harpando (2017) en Harp Eclectic (2021) met enkel eigen werk. Ook brengt Laura Lotti dikwijls singles uit (beschikbaar op alle muziek platforms).
Laura Lotti is een specialist in muziek voor baby’s en peuters. Via Stichting Memorabele Momenten verzorgt ze al spelenderwijs korte voorstellingen op kinderdagverblijven en De Openbare Bibliotheek te Amsterdam. Bij Black Cat Theatre Amsterdam is ze te zien in de kindervoorstelling: “Vier Seizoenen”. Verder neemt Laura Lotti deel aan de kindervoorstellingen van theatergezelschap Wonderland geregisseerd door Makiko Ito. Ook is ze betrokken bij diverse optredens in Casa Kinderen van Teatro Munganga. Samen met danseres Manuela Lucia Tessi produceerde Laura Lotti de kindervoorstelling Sirena (2017). Deze voorstelling heeft als inspiratie de magie van de zee.

Wilt u het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug steunen met een donatie zodat wij het muziekfestival kunnen blijven organiseren?

Dat kan eenvoudig via de pagina Donaties.

Heel hartelijk bedankt!